De tak keulen-Het noorden
Alsco Keulen Noord
Produktgruppen anzeigen

De tak keulen-Het noorden


Over de vestiging:

Zomerfestival van de vestiging Keulen-Nord

De vestiging Keulen-Noord heeft 2 vestigingen: Leverkusen en Tilburg .NL). Met een totaal van meer dan 130 medewerkers (m/v/d) en een gemiddelde dienstduur van meer dan 16 jaar profiteert u van de jarenlange ervaring van elk individu.

Onze productie in Leverkusen neemt de verwerking van werkkleding en matten voor beide locaties over, evenals de levering van vlak linnen. Te beginnen met klassieke
Werkkleding en bedrijfskleding tot speciale beschermende kleding (PSA – persoonlijke beschermingsmiddelen) en individuele matten (logomatten en anti-vermoeidheidsmatten), wij bieden u een textiel volledige voorraad.

Vier vaste klantenteams en 22 klantenservicechauffeurs zorgen voor optimale ondersteuning voor onze klanten en stellen ons in staat om de was op tijd en professioneel te leveren. Onze
Het gebied van zorg strekt zich uit over het hele Rijnland, van Keulen tot Aken tot Düsseldorf.

Het onderwerp duurzaamheid is voor ons bijzonder belangrijk, daarom richten we ons op milieu- en productvriendelijke verwerking van textiel en staan we stevig achter ons leasesysteem.
Daarnaast zorgen we voortdurend voor de tour- en procesoptimalisatie om onze duurzaamheid verder te verbeteren.

Ons team werkt ook aan diverse projecten en ondersteunt bijvoorbeeld regionale sportclubs en de Keulse Tafel. We zijn ook blij om speciale uitdagingen aan te gaan, neem gewoon contact met ons op!


Bent u geïnteresseerd in onze textielservice? Dan horen we graag van u! Onze vestiging bij u in de buurt helpt u graag verder.