Textielservice

Textiler Service
Produktgruppen anzeigen

Industriële textielreiniging Alsco – service met systeem

Industriële textielreiniging Alsco – onze belofte voor méér dan alleen schone was. Omdat onze brede dienstverlening voor professionele kleding en textiel perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Van deskundig advies tot professionele textielreiniging, dit laat niets te wensen over.

Wij garanderen u een vlot proces. We halen uw vuile was op, bereiden het hygiënisch voor en geven het persoonlijk aan u terug. Het textiel ondergaat verschillende kwaliteitscontroles en wordt voortdurend gecontroleerd op volledigheid. Verschillende tests gedurende het hele proces zorgen ervoor dat schade en slijtage snel worden gedetecteerd en dat de waskwaliteit continu wordt geoptimaliseerd.

Profiteer van onze geoptimaliseerde processen!

Industriële textielreiniging voor dep-size look


Industriële textielreiniging

Een goed onderhouden uitstraling van uw medewerkers is belangrijk voor u? Vertrouw dan op kleding in uw bedrijfskleuren, met uw bedrijfslogo en uw naamembleem! Lees hier meer over individuele werkkleding.

Zorgen voor kostenzekerheid


Kostenzekerheid Textielreiniging

U wilt kosten besparen en genieten van de volledige service? Profiteer dan van uw voordelen: In tegenstelling tot zelfvoorziening hoeft u geen investeringen te doen, hoeft u geen kapitaal te plegen en hoeft u geen kosten te maken voor aankoop, aanvulling en opslag. Daarnaast zijn leasekosten fiscaal aftrekbaar.

Ruime keuze


Selectie van merkfabrikanten

Wilt u de keuze hebben? Ons enorme assortiment biedt u kleding van bekende merkfabrikanten. Zelfs aan de hoogste eisen van design en kwaliteit wordt hier voldaan. Uiteraard zijn ook speciale ontwerpen mogelijk naar wens.

Hoge flexibiliteit dankzij industriële reiniging


Industriële reiniging

Wilt u flexibel blijven? Uw vraag bepaalt de wijzigingsintervallen. Hierdoor kunt u uw kledingvoorraad op elk gewenst moment verhogen of verkleinen. En dat alles natuurlijk met een leveringsgarantie.