Kastcompartimentservice

Schrankfach Service
Produktgruppen anzeigen

Individueel en professioneel georganiseerd dankzij waskastservice

Waskastservice: Alsco’s perfecte oplossing om schone werkkleding op te slaan en vuile was te verzamelen. Ook hier profiteert u van een vlot proces. Onze servicechauffeur neemt het sorteren van schone werkkleding in de waskasten over. Daarbij weet hij precies welke kleding bij welke werknemer hoort en waar deze moet worden opgeborgen. Onze waskastservice zorgt ervoor dat alle medewerkers altijd schone werkkleding binnen handbereik hebben. De Alsco chauffeur neemt vervolgens de gebruikte was mee naar de wasserij.

Samen zoeken we de optimale locatie voor uw waskast. Daarbij oriënteren we ons op uw behoeften en de bouwtechnische mogelijkheden. We geven u ook graag tips over hoe uw medewerkers dit systeem op de meest praktische manier kunnen gebruiken. Mocht u vragen hebben over onze waskastservice, dan beantwoorden wij deze graag.

Een doordachte cyclus
leidt tot de beste resultaten!

Schone was altijd binnen handbereik!


Alsco Voorstad Waescheservice

Onze waskastservice zorgt ervoor dat elke medewerker een persoonlijk compartiment heeft. Schone was is op tijd beschikbaar.

Vuile was snel verwijderd!


Alsco voorstad waescheservice

De gebruikte was wordt opgehaald in een aparte kast.

Alles op zijn plaats!


Alsco voorstad waescheservice

De levering van schone wasserij door de Alsco chauffeur maakt ook deel uit van de waskastservice. Het wordt vervolgens verdeeld over de afzonderlijke compartimenten van de werknemers.

Waskast service: Wij zorgen ervoor!


Alsco voorstad waescheservice

Onze service chauffeur neemt de ingezamelde vuile was mee naar de wasserij.