Wasbare maskers in het Alsco Hygiene System

Mond- en neusmaskers worden de standaard norm op vele gebieden van het dagelijks leven, privé of op het werk. Eenmalige maskers zijn zeker een oplossing. Maar deze oplossing is geenszins milieuvriendelijk.

Daarom vertrouwen we bij Alsco ook op het systeem van wasbare maskers. Deze bieden een aantal voordelen:

Allereerst natuurlijk de herbruikbaarheid op lange termijn, omdat de maskers weer hygiënisch schoon zijn na een goede reiniging in onze wasserij.

Hiervoor is de keuze aan kleuren en vormen immens, zodat u het juiste masker voor uw bedrijf CI vinden. En niet alleen dat: op deze manier zijn opdrachten van maskerkleuren voor afdelingen ook denkbaar.

Bovendien heeft u de kosten onder controle: Ons systeem garandeert u beheersbare en nauwkeurig geplande kosten. De ervaring leert dat velen de neiging hebben om maskers meerdere keren per dag te verwisselen. Ook al is dit om hygiënische redenen misschien niet nodig. Dit is niet het geval met textielherbruikbare maskers.

Kreislauf Masken Alsco

De Alsco System Wasbare Maskers

 1. Welke maskers?


  U koopt bij ons het aantal maskers dat u nodig hebt – wij wassen voor u wekelijks, betrouwbaar en hygiënisch schoon! U hebt de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Zeker ook geschikt voor uw CI. Wij adviseren u hier graag over.

  Om uw medewerkers zo goed mogelijk te beschermen, raden wij u aan 11 maskers per werknemer uit te rusten. Zo is er minstens één schoon masker per werknemer beschikbaar voor een 5-daagse week

 2. Levering

  Wij leveren de nieuwe, schone maskers in onze wasnetten, die op hun beurt zijn verpakt in praktische gele Alsco waszakken.
  Op deze manier zorgen wij voor een hygiënische omgang met de maskers voor uw medewerkers – los van ander textiel.
 3. Gebruik in het bedrijf

  Wij bieden de wasnetten aan in twee verschillende maten, de kleine is voor maximaal 10 maskers, de grote tot 50 maskers.
  U bepaalt zelf of u de wasnetten per werknemer of per afdeling/site wilt gebruiken. We gebruiken 2 netwerken per werknemer of locatie. Omdat we deze netten niet alleen gebruiken voor levering, maar ook voor het ophalen van de gebruikte maskers.

  U of uw medewerkers verzamelen de maskers in de netten, die op hun beurt worden verzameld in de gele Alsco waszakken.
  Hiervoor raden wij de aankoop van zakrekken met deksels aan voor het verwijderen en vullen van de waszakken.

 4. Verzorging van de maskers

  De maskers worden opgehaald door de Alsco service chauffeurs en meegenomen naar de dichtstbijzijnde vestiging.
  Daar worden de netten uit de waszakken gehaald en gewassen, hygiënisch verwerkt en vervolgens weer in de gele waszakken verpakt voor levering.
  Onze service chauffeur levert de schone maskers en haalt de waszakken met de gebruikte maskers om te reinigen op hetzelfde moment op.

 5. Poolmaskers of dragergerelateerd – geen probleem

  De maskers die we wassen zijn hygiënisch schoon en kunnen door elke drager worden gebruikt.
  U kunt ook de drager-gerelateerde versie van de wasnetten selecteren – zodat elke werknemer automatisch alleen zijn eigen maskers terugkrijgt.