Produktgruppen anzeigen

Opdruk

© copyright door Alsco Professional Clothing Service GmbH
Alle rechten voorbehouden

De volgende informatie is ook van toepassing op alle profielpagina’s van Alsco Berufskleidungs-Service GmbH op sociale netwerken.

Alsco Professional Clothing Service GmbH
Claudiastraße 13
51149 Keulen
Telefoon: 0221 / 98 60 5-0
E-mail: ho@alsco.de

Handelsregister:
Register Court Keulen, HRB 217

UsSt-ID in overeenstemming met artikel 27a van de Duitse wet op de belasting over de toegevoegde waarde:
DE 121964882

Algemeen directeur:
René Schneider

Verantwoordelijk voor de inhoud overeenkomstig punt 10 punt 3 MDStV:

Harald Schulte

Disclaimer

Op deze website vindt u meer informatie over Alsco Professional Clothing Service GmbH en haar activiteiten. De door Alsco gegenereerde gegevens en andere informatie zijn onderhevig aan voortdurende veranderingen en wijzigingen. Deze informatie wordt continu bijgehouden om deze up-to-date te houden. Alsco garandeert echter niet de volledigheid en juistheid van de informatie.

Alsco Berufskleidungs-Service GmbH heeft de pagina’s die op deze website zijn gekoppeld met de grootst mogelijke redelijke zorg gecontroleerd. Alsco wijst er echter uitdrukkelijk op dat het bedrijf niet verantwoordelijk is voor de inhoud van dergelijke sites, elke aansprakelijkheid afwijst en de inhoud van deze pagina’s niet overneemt.

De lay-out, teksten, afbeeldingen en afbeeldingen van deze website zijn wettelijk beschermd. Dit geldt met name voor auteursrechten, handelsmerken en octrooirechten, maar ook voor alle andere vormen van intellectuele eigendomsrechten. U mag geen inhoud op deze website geheel of gedeeltelijk en/of hele pagina’s reproduceren of distribueren. Overtredingen worden zowel civiel als strafrechtelijk vervolgd. U mag alleen artikelen en afbeeldingen downloaden in de sectie Public Relations.

Alsco Professional Clothing Service GmbH
Algemeen directeur: René Schneider
Postbus 92 01 65
51151 Keulen