Informatie

Über uns
Produktgruppen anzeigen

Al meer dan 60 jaar professionele kleding bij Alsco Duitsland en Nederland

Alsco is gespecialiseerd in professionele kleding en heeft een lange traditie in Duitsland. Al in 1956 opende de familie Steiner de winkel met haar eerste onafhankelijke wasserij in Keulen. U kunt hier ontdekken hoe een klein familiebedrijf een wereldwijd professioneel kledingbedrijf is geworden.

De eerste klant was de Bayer-fabrieken in Leverkusen, waar hun 40.000 medewerkers waren uitgerust met professionele kleding van Alsco. Hoewel leasing op dit gebied op dat moment toen nog vrij onbekend was, kon het snel acceptatie vinden door de vele voordelen voor klanten. De verspreiding was niet meer te stoppen.

Alsco heeft nu 23 locaties in Duitsland en Nederland. 1.500 medewerkers zijn in dienst en daarnaast leveren dagelijks zo’n 250 service-wagens ongeveer 20.900 klanten werkkleding.

Locaties
Servicevoertuigen
Werknemers
Klanten

De aanwezigheid van onze werkkleding op vijf continenten

Nadat de familie Steiner snel succes boekte in de VS met hun professionele kleding, werd het bedrijf uitgebreid met een eerste vestiging in Canada. Van Brazilië begon de verovering van de Zuid-Amerikaanse markt; Argentinië en Mexico volgden. Spoedig werden er meerdere vestigingen geopend in Australië en Nieuw Zeeland.

Naast de focus in de VS en deze landen is Alsco nu ook aanwezig in Azië en in veel Europese landen. Met meer dan 15.000 medewerkers wereldwijd werkt Alsco in 180 fabrieken op 5 continenten voor meer dan 355.000 klanten op het gebied van werkkleding.