De tak van Kaiserslautern
Alsco Kaiserslautern
Produktgruppen anzeigen

De tak van Kaiserslautern


Over de vestiging:

Alsco Kaiserslautern Team

Met ongeveer 200 medewerkers is de vestiging in Kaiserslautern de grootste tak van Alsco Berufskleidungs-Service GmbH
en heeft 2 locaties: Kaiserslautern en Nonnweiler.
Het team in Kaiserslautern concentreert zich op de verwerking van werkkleding en matten en het team in Nonnweiler zorgt voor de levering van vlak linnen zoals handdoeken, beddengoed, tafelkleden en handdoekrolletjes voor toiletten en toiletten, enz.

In 1998 werd het bedrijf LAROSÉ sloot haar vestiging in Trier en de nonnweiler site werd gesloten door het bedrijf. Hoorn, verder uitgebreid en gemoderniseerd.

Sindsdien is de expertise van het wasvlak gestaag uitgebreid en verbeterd. De jarenlange ervaring in het vlakke linnensegment wordt sinds 2015 gebruikt voor Alsco, wat het grote aantal tevreden klanten uit de horeca bevestigt.

In totaal worden 24 tours met vaste klantenservicechauffeurs gebruikt om de was zo snel mogelijk en in professionele kwaliteit beschikbaar te stellen. Het gebied van de zorg strekt zich uit van Karlsruhe tot Koblenz en omvat ook de buurlanden Frankrijk en Luxemburg. De 2 locaties maken het dus mogelijk het Harverie-risico te minimaliseren en korte afstanden tot de individuele klanten te garanderen. Zo kunnen onze internationale teams voldoen aan de wensen van Duitse, Franse en Luxemburgse klanten uit een breed scala van sectoren, zoals de horeca of de chemische en voedingsindustrie.

Omdat de thema’s duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal staan, vertrouwt het team in Kaiserslautern bewust op bijvoorbeeld het gebruik van elektrische en aardgasvoertuigen. klantbezoeken. Naast het sponsoren van veranderende projecten zoals “Magic Baba” om de arme bevolking in India te helpen of het kinderhulpproject “Heart matter“, is de interne promotie en verdere opleiding van de medewerkers ook erg belangrijk.


Bent u geïnteresseerd in onze textielservice? Dan horen we graag van u! Onze vestiging bij u in de buurt helpt u graag verder.